Sponsorater og samarbeid

Sist endret: 24.01.2018
Energicamp---Rakkestad-ungdomsskole---høsten-2012---011Østfold Energi arrangerer energicamper i samarbeid med Ungt Entreprenørskap
Inspirialogo1_Vierstoltpartner (4)Østfold Energi er stolt INSPIRIA-partner!
Opera ØstfoldØstfold Energi har i flere år støttet Opera Østfold. Foto: Fotobanken.com / Opera Østfold

Østfold Energi er en viktig bedrift i Østfold og i Indre Sogn. Som et ledd i selskapets samfunnsansvar deltar vi som medspiller når ulike gode tiltak skal settes ut i livet.

Ungt Entreprenørskap

Østfold Energi ønsker å bidra til økt kunnskap om energi, miljø og realfag blant barn og unge. Vi er en av hovedsponsorene for Ungt Entreprenørskap Østfold. I samarbeid med Ungt Entreprenørskap arrangerer Østfold Energi en rekke energicamper for elever i Østfold.

INSPIRIA science center

Østfold Energi regnes som en av stifterne av INSPIRIA science center i Sarpsborg. Vi har også en partneravtale med INSPIRIA.

HydroCEN

Østfold Energi støtter vannkraftlaboratoriumet ved NTNU i Norges største kollektive vannkraftsatsing innen FoU. HydroCEN åpnet i januar 2017 .

Lærdal Idrettslag

I Lærdal, hvor noen av våre største kraftstasjoner ligger, er Østfold Energi en av sponsorene til Lærdal Idrettslag. Da det ble bygget ny idrettshall i bygda i 2006, var det med bidrag fra blant andre Østfold Energi. Ellers mottar en rekke lag, organisasjoner og foreninger støtte fra Østfold Energi.

Sponsorsøknader

Utover de ovennevnte tiltak bidrar vi med støtte til store og små prosjekter. Kontakt kommunikasjonsrådgiver Tone Sundnes Reiten  for mer informasjon.