All posts

Østfold Energi bidrar til VM i orientering 2019

Når WOC 2019 arrangeres i august blir det blant annet fokus på å rekruttere flere barn og unge til orienteringssporten. Arrangementet kommer til å skape folkefest i Østfold, sier VM-direktør Per Bergerud.

Rekordlave kraftpriser – vær eller pandemi?

2020 er hittil et svært spesielt år i det nordiske kraftmarkedet. I april ble det registrert den laveste prisen noensinne. Er det den varme vinteren, eller korona-pandemien som er hovedårsaken? 

Vi søker driftstekniker til fjernvarme

Vi søker deg som har bakgrunn og erfaring innen mekaniske fag, og som både liker å ta og få ansvar. Du vil jobbe med varierte oppgaver innen overvåking, drift og vedlikehold av våre varmesentraler, fjernvarmenett og kundesentraler i Østfold (Mysen, Rakkestad, Halden og Sarpsborg).

Gode resultater fra vindkraft-satsingen

Vindkraftselskapene Østfold Energi er medeier i bidro med 25 millioner kroner til årets resultat. Det vil si at de ga nærmere 30 prosent avkastning på sysselsatt kapital innen vindkraftområdet.  

Østfold Energi med tiårets beste resultat

Østfold Energi oppnådde et resultat på 191 millioner kroner for 2019. – Høye kraftpriser, god drift og positive bidrag fra deleide selskaper, bidro til vårt beste resultat siden 2010, sier Østfold Energi-direktør Oddmund Kroken.