Partner og daglig leder i Advokathuset Justisia, Ane Sofie Tømmerås (54), er valgt til styreleder i Østfold Energi. Hun overtar etter Marthe Lie (41) fra Are Treindustrier. 

Det var på generalforsamlingen mandag 8.juni at Tømmerås overtok styreledervervet i Østfold Energi. 

– Det har vel neppe vært et tidspunkt hvor det er tydeligere hvor viktig fornybarnæringen er. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven som leder av styret og levere på selskapets visjon om å produsere fornybar energi til en verden som trenger det, sier Tømmerås. 

-Ser selskapets rolle
Tømmerås er utdannet jurist og har en master i internasjonal handel, EU-rett og menneskerettigheter. Hun har lang erfaring fra organisasjonsbygging- og ledelse og næringslivskompetanse fra bedriftsrådgivning og styreverv. Til daglig er hun advokat, partner og daglig leder i Advokathuset Justisia AS. 

 -Jeg er storfornøyd med å få en ressurs som Ane til styreledervervet. Hun har høy integritet og ser selskapets rolle i et større samfunnsperspektiv. Ane er godt kjent med selskapet og har sterke analytiske evner, sier Oddmund Kroken, administrerende direktør i Østfold Energi. 

Seks år i styret
Tømmerås har vært styremedlem i Østfold Energi siden 2014 og tar over etter Marthe Lie, som har vært styreleder i samme periode. Lie er konsernleder i Are Treindustrier. Hun trer ut av styreledervervet for å konsentrere seg om å bygge selskapet videre.  

-Marthe har gjort en kjempejobb i Østfold Energi. Det er trist at hun ikke lenger er om bord, men jeg er glad vi har en høyst kompetent person som Ane til å ta over roret, sier Kroken. 

Ane Sofie Tømmerås tar over som styreleder etter Marthe Lie

Styret i Østfold Energi per 8. juni 2020:  

1.                  Ane Sofie Tømmerås (styreleder)  

2.                  Odd Roald Andreassen (nestleder)  

1.                  Erlend Sand Aas (nytt styremedlem)  

2.                  Per Kjærnes  

3.                  Maria Ystrøm Bislingen  

4.                  Finn Gram  

5.                  Randi Boge  


Les flere nyheter