Vi søker etter en dedikert krafthandler, som vil være med å optimalisere vannkraften til Østfold Energi. Avdelingen sitter midt i hjertet av selskapet og har ansvaret for disponeringen og handelen knyttet til vannkraftverkene våre. Krafthandel er et spennende fagområde i utvikling: Her får du muligheten til å være tett på energimarkedet, skape verdier, og jobbe med noe som har stor betydning for Norges energiforsyning. Les mer om hva vi jobber med på krafthandel.

Du trenger ikke å være ekspert på alt fra starten av. Vi tilbyr et støttende og kompetent miljø hvor du vil lære alt du trenger for å bli en dyktig krafthandler. Vi legger vekt på samarbeid og åpenhet, og du vil være en del av et team som deler kunnskap og erfaring.

Vi leter etter deg som har et godt og analytisk hode, en sterk læringsvilje og drivkraft. Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er dine evner og motivasjon. Har du en mastergrad innen ingeniørfag, økonomi, matematikk, statistikk, fysikk eller andre kvantitative studier, så kan du passe godt inn hos oss.

Dette vil du jobbe med

  • Analysere kraftmarkedet og forventet utvikling
  • Planlegge produksjonen for selskapets vannkraftverk i Lærdal og Haldenvassdraget
  • Videreutvikle matematiske modellverktøy som brukes i vannkraftdisponeringen
  • Delta i avdelingens vaktordning

Kvalifikasjoner

  • Mastergrad eller tilsvarende – innenfor relevant fagområde
  • Erfaring fra energibransjen er en fordel, men ikke et krav
  • Du er interessert i og er nysgjerrig på energi/kraftmarkedet

Hvem er du?

  • Du er analytisk, har mye drivkraft, og er ikke redd for å ta på deg utfordringer
  • Du har gode relasjonsferdigheter, og samarbeider godt med andre
  • Sist, men ikke minst, er du engasjert i verden og samfunnet rundt deg

Dette kan du forvente av oss

I Østfold Energi investerer vi mye i medarbeidernes trivsel og arbeidsforhold. Vi vet at når vi har det bra på jobben og trives sammen med kollegaene våre, vil vi yte bedre. Vi er opptatt av å se hele mennesket og at våre ansatte skal ha en god balanse mellom jobb og fritid. Det betyr at vi tilbyr gode tiltak og ordninger som for eksempel fleksibel arbeidsdag og hjemmekontorløsning.

Vi har et særdeles godt arbeidsmiljø, og det er ikke bare noe vi sier! Vi skårer høyt på medarbeiderundersøkelser hvert år, og er stolte av å ligge langt over landsgjennomsnittet. I Østfold Energi tilrettelegger vi for personlig og faglig utvikling gjennom kurs, videreutdanning, arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi har konkurransedyktige betingelser inkludert pensjonsordning i KLP og gode helseforsikringer.

Østfold Energi jobber systematisk og målrettet for å øke mangfoldet i selskapet. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn, bakgrunn eller funksjonshemming. Vi vil ha flere kvinner inn i bransjen vår og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. Både nyutdannede og erfarne oppfordres til å søke.

Vi er pålagt å gjennomføre en enkel bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater.

Søknadsfrist: 20. november

For spørsmål om stillingen

Ole Christian Stubberud
Partner, Garuda
Telefon: 41 56 93 31

Søk her

Om Østfold Energi

Østfold Energi produserer fornybar energi fra vann, vind, sol og varme. Det meste av produksjonen vår kommer fra vannkraftverk i Indre Sogn, Nordland og Østfold. Selskapet har vært med på å bygge opp sterke prosjektutviklingsmiljøer innen sol, vind og småskala vannkraft, og driver i dag med forretningsutvikling på flere områder. Målet er å produsere ren fornybar energi og skape bærekraftig utvikling i lokalsamfunnene våre. Østfold Energi er eid av kommunene i Østfold og Viken fylkeskommune.