Er du nysgjerrig på fornybarnæringen? Vi søker nå etter en lærling til vannkraftvirksomheten vår i Lærdal

Østfold Energi er en fornybarprodusent, med sin største vannkraftvirksomhet i Lærdal. Vi drifter i dag sju kraftstasjoner og to pumpestasjoner lokalisert i Lærdal og Årdal. 

Vi ser etter en lærling i energioperatørfaget, med en læretid på 2,5 år. For å bli lærling i energioperatørfaget må du ha gjennomført VG 2 EL energi og ekom. Du vil inngå i et kvalitetsbevisst og hyggelig team med driftsoperatører, hvor vi jobber tett med spennende arbeidsoppgaver innen drift og vedlikehold. I teamet vårt har vi både yngre og nyutdannede og de med lengre erfaring.  

Personlige egenskaper er viktige, og vi ser etter deg som både er ansvarsbevisst og omgjengelig. Hos oss er det stor takhøyde og vi har en kultur hvor vi tar godt vare på hverandre. Vi er opptatt av mangfold og vil gjerne ha flere kvinner i miljøet vårt. Derfor oppfordrer vi jenter spesielt til å søke.  
 
Vi er en gjeng på 16 medarbeidere på vår avdeling i Lærdal, noe som innebærer at du får en unik mulighet til å ta del i og få opplæring på flere områder. Vi har en variert og innholdsrik arbeidshverdag og læringskurven din vil bli bratt, selvsagt under trygg og kyndig veiledning. Du får mulighet til å lære mye om mangt og den beste forutsetningen for å finne ditt interessefelt for videre karriere.
 
Hva du kan forvente som lærling i Østfold Energi? 

  • Fagopplæring med høy kvalitet og et godt læringsmiljø 
  • En faglig ansvarlig som skal følge deg i hele din tid som lærling, og som er ansvarlig for å sikre at lærlingtiden din følger en oppsatt fagplan 
  • Et spesielt godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, samhold, godt humør, ansvarlighet og nytenkning. 
  • En variert læretid der du deltar i drift og vedlikehold av kraftverkene og reguleringsanleggene. 
  • Gode betingelser 
  • Mulighet til å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag- å produsere ren, fornybar energi. 

Oppmøtested er Borgund kraftverk i Lærdal 

Synes du dette høres spennende ut, hører vi gjerne fra deg!

Send søknad og CV til: rekruttering@ostfoldenergi.no. Merk søknaden “Lærling energioperatør”

Søknadsfrist: 1. mars 
 
Lurer du på noe, ta gjerne kontakt med:   
Vedlikeholdsleder Heine Linga tlf 906 94 077
eller driftsleder Ingebrigt Bøe tlf 976 258 16 

 

Om oss

Østfold Energi produserer og utvikler fornybar energi og er eid av kommunene i Østfold og Viken fylkeskommune. Selskapet skaper verdier lokalt og bidrar med viktige inntekter til fellesskapet. 

Østfold Energi har 53 medarbeidere som står for cirka 2 prosent av Norges fornybare energiproduksjon. Det meste kommer fra heleide og deleide vannkraftverk i Lærdal, Årdal, Marker, Halden og Sørfold. Den øvrige produksjonen kommer fra våre fjernvarmeanlegg og vindkraftverk. Vi har seks fjernvarmeanlegg i Østfold-regionen og vi er deleier i en vindpark i Kinn kommune.

Selskapet har en vekststrategi med mål om å effektivisere driften av dagens virksomhet og skape nye inntekter i det grønne skiftet. Vi har aktivt eierskap i ledende fagmiljøer for solkraft, vindkraft og småskala vannkraft. 


Les flere nyheter