Jobb i Østfold Energi

Energibransjen i Norge står overfor viktige og utfordrende oppgaver i tiårene som kommer.
Østfold Energi er en del av denne utviklingen – bli med på laget du også.

Digital forretningsutvikler

Er du lidenskapelig opptatt av å skape reell verdi av de mulighetene ny teknologi gir, og samtidig bidra til en bærekraftig fremtid? Trives du med analyser og innovasjon, og er god i programmering og teknologi? Er du dyktig på å skape endring og være en pådriver for digitalisering i energisektoren?

Da er det kanskje deg vi ser etter.

I avdelingen for strategi og forretningsutvikling søker vi etter en digital forretningsutvikler i 100 prosent fast stilling. Du vil inngå i et team sammen med tre andre som jobber med å videreutvikle selskapet.  
Du vil være vår spydspiss på digitalisering og rapportere til direktør for strategi og forretningsutvikling. Vi har hovedkontor på Grålum i Sarpsborg, vannkraftverk i Borgund i Lærdal og fjernvarmeanlegg i Rakkestad. Som digital sydspiss kommer du til å jobbe med folkene våre der de er.

Ansvarsområder:

  • Identifisere, kvalifisere, utvikle og realisere bruksområder for ny teknologi. Dette kan være programvareroboter, kunstig intelligens, digitale assistenter, virtuell virkelighet, analytics, droner, power apps m.m. som utvikler virksomheten vår videre.
  • Bistå med å kvalifisere ideer, utvikle verdiforslag og teste forretningsmodeller for å skape nye inntekter og ny virksomhet som bidrar til det grønne skiftet.
  • Prosjektledelse, endringsledelse, utvikle business case, implementere løsninger og følge opp gevinstrealisering knyttet til digitaliserings-, forbedrings-, og forretningsutviklingsprosjekter

Kvalifikasjoner:

  • 3-10 års arbeidserfaring, fortrinnsvis fra større rådgivningsselskaper, energiselskaper eller andre relevante roller
  • Relevant erfaring med og interesse for data, programmering og digitale teknologier.
  • Relevant erfaring med og interesse for strukturert problemløsning og forbedringsarbeid
  • Interesse for innovasjon, markedsanalyser og business case
  • God til å bygge strukturerte og forståelige regneark og presentasjoner
  • Gode språkkunnskaper, både i norsk og engelsk
  • Relevant utdanning på masternivå 

Vi søker deg som er selvstendig, positiv, proaktiv og med høy arbeidskapasitet. Østfold Energi er et selskap i kontinuerlig utvikling, og du vil raskt bli ansvarlig for store deler av vår digitaliseringsagenda, samt flere forbedrings- og forretningsutviklingsprosjekter. Vi kan tilby et positivt og utviklende arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og personalforsikringer, samt grundig opplæring i fremtidens energisystemer.  

Har du spørsmål, ta kontakt med Martin Fledsberg Vatne, direktør for strategi og forretningsutvikling. Epost: mv@ostfoldenergi.no Tlf: 909 75 532.  

Send søknad til rekruttering@ostfoldenergi.no innen 20. mars 2019.