Ny kampanje

Pur energi fra Østfold

1. januar 2024 blir Østfold eget fylke igjen! Vi ønsker å markere dette ved å hedre folkene som bor her.

Vi gleder oss til å kunne feire det nye kapittelet i Østfolds historie.

For oss handler kraft og energi om mye mer enn bare elektrisitet. Det handler om innsatsvilje, utholdenhet, mestring og glede. Det handler om samfunnet vårt og fellesskapet vi er en del av.  Vi ønsker å hylle det fine fylket vårt og folka som bor her. I kampanjen viser vi fram energiske østfoldinger fra seks kommuner i Østfold.

Har du tips om andre energiske østfoldinger fra andre steder i fylket? Del det med oss! Kanskje kjenner du noen i Østfold som sprudler av energi? Noen som er ekstra dedikerte til sitt lokalsamfunn, en hobby, eller et prosjekt som utstråler Østfold-stolthet? Vi vil gjerne høre om dem!

Send oss en e-post på purenergi@ostfoldenergi.no. Fortell kort om hva som gjør dem til ekte Østfold-energibærere.

Vil du dele noen av videoene våre på sosiale medier? Her kan du både se og laste ned de videoene du ønsker.

Elia, bokseren fra Hvaler

Elia Aluku (21) er et skikkelig boksetalent og har bokset for Fredrikstad bokseklubb i tre år. Han er tidligere fotballspiller, men nå er  drømmen er å delta i NM i supertungvekt-klassen.

 

Per Olav, padleren fra Moss

Per Olav Eliassen (54) er daglig leder for Ut i det fri AS og ønsker at flere skal få oppleve Østfold-naturen fra kajakken. Han har holdt på med vannaktiviteter hele livet, har holdt kurs i 10 år og er tidligere friluftslærer og dykker.

 

 

 

 

 

 

Karoline, bilentusiast fra Rakkestad

Karoline Wille (31) ble bitt av Gatebil-basillen og flyttet fra Oslo til Rakkestad med sine fire biler, for å dyrke hobbyen sin. På vinteren kjører hun isbane og hun har brukt utallige timer på å få bilene sine i strøken stand.

The Funny Farm i Indre Østfold

Pernille og Pål  fant hverandre gjennom felles lidenskap for alle slags dyr, Nashville, 50-tallet og køntri, og The Funny Farm ble til som resultat av dette.  De flyttet fra Oslo til Hobøl  med en vill ide`om å lage en besøksgård helt utenom det vanlige. På gården i idylliske Hobøl er det mye personlighet i mennesker og dyr, med masse plass på boltre seg på. Og en egen 50-talls diner.

Leah Louise, skuespiller fra Sarpsborg

Leah Louise Borgen-Johansen er bare 12 år, men allerede en erfaren musikal-artist. Hun er med i Villekulla barne-og ungdomsteater, og i sommer var hun med på den store Pippi-oppsettningen på Borgarsyssel.  Denne julen har hun også hovedrollen som Annie på Folketeateret i Oslo.

Dødserne fra Fredrikstad

Henrik (16), Albert (16), Sivert (14) og Levi (14) utgjør dødsegruppa Norflippers. De  dødser i fantastiske omgivelser i Fredrikstad, og deltar i konkurranser. Det ser ut som galskap, men har full kontroll. Ofte kombinerer de dødsing med søppelplukking i vannkanten etterpå.