-Sentral rolle i et fornybarselskap med høye ambisjoner  

Vi ser etter deg som er engasjert i bærekraft, og som vet at viktige endringer starter i næringslivet.  Østfold Energi produserer fornybar energi fra vann, vind og varme, tilsvarende strømforbruket til 120.000 eneboliger i året.  Men vi må også gjøre mer. Både kutte egne utslipp, produsere mer fornybar energi og gjøre bærekraftige valg på alle områder i virksomheten, og det er her du kommer inn i bildet.   
 
Du får ansvaret for lede og utvikle arbeidet med bærekraft i et selskap med høye ambisjoner. Du vil jobbe på tvers av flere avdelinger, ta initiativ og følge opp at vi gjør bærekraftige prioriteringer. Du vil også være en ressurs når vi vurderer nye prosjekter innen vannkraft, fjernvarme og nye forretningsområder.   

Nå skjer det et historisk taktskifte i norsk klimapolitikk. Klimamålene er ikke noe som skal oppfylles langt inn i fremtiden. Det skjer allerede nå - også hos oss. For å lykkes er det viktig at du har solid kompetanse innenfor området, et sterkt engasjement og evnen til å motivere og få med deg mennesker. Mulighetene for utvikling og påvirkning er store hos oss.  
 

Hvem er du? 

Du har  

  • mastergrad eller tilsvarende – helst innenfor relevant fagområde  
  • solid kompetanse innen bærekraftsarbeid, med mer enn 3 års relevant erfaring og gjerne fra mellomstort selskap  
  • erfaring og kompetanse på virksomhetsstyring, system- og organisatorisk kvalitetsarbeid  
  • bred erfaring fra ulike selskaper er en fordel – gjerne som konsulent  
  • erfaring med prosjektledelse og utarbeidelse av strategi  

Vi ser etter deg med høyt engasjement for bærekraft og evnen til å motivere og få mennesker med deg. Du er en typisk lagspiller – positiv og løsningsorientert. Du har meget gode relasjonsevner – bygger nettverk og kommuniserer godt på alle nivåer. Det er viktig at du tenker helhetlig og strategisk og evner å forenkle og forstå komplekse problemstillinger. Du er tydelig, jobber strukturert og analytisk og har sterk gjennomføringsevne.    
 

Vi kan tilby:  
En jobb i et inkluderende miljø med engasjerte og dyktige kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig utvikling. Vi har kontorer i sentrale lokaler på Grålum i Sarpsborg.  Du får gode muligheter for faglig utvikling i et selskap med solid økonomi og særdeles godt arbeidsmiljø. Betingelsene er konkurransedyktige. Kvinner oppfordres spesielt til å søke.  
 

For mer informasjon, kontakt gjerne våre rådgivere i Jefferson Wells, Øystein Dahl, mob. 905 68 285, eller Maria Loftheim, mob. 482 57 231. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 21. februar på jeffersonwells.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. 


Les flere nyheter