Østfold Energi produserer og leverer klimavennlig fjernvarme.

Fjernvarmen er ikke så fjern som den høres ut som. Den er lokal og bra for miljøet. Vi bruker nemlig varmt vann til å frakte energi, som både varmer og kjøler bygg i byer og tettsteder i Østfold.
Det handler om å utnytte overskudd fra energi som ellers ville gått tap. Derfor liker vi å kalle det overskuddsenergi. I Østfold Energi kommer overskuddsenergien fra avfallsforbrenning, lokal industri og flis fra skogsdrift. Vi får også fjernvarme fra varmepumper.
Fjernvarmen driftes fra avfallsforbrenningsanlegget vårt i Rakkestad. Her overvåker og styrer vi samtlige (seks) anlegg i Østfold.

Nå skal vi øke bemanningen med en ny driftstekniker.Vi søker deg som har bakgrunn og erfaring innen prosess-, automasjon eller mekaniske fag, og som liker både utfordrende, varierte og selvstendige arbeidsoppgaver. Arbeidet vil primært være drift og vedlikehold av våre varmesentraler, fjernvarmenett og kundesentraler.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som liker å samarbeide med andre og som bidrar til et inkluderende arbeidsmiljø. Du har en positiv grunninnstilling og er glad i folk. Du tar gjerne ansvar og jobber like godt alene som sammen med andre. Du viser engasjement og interesse for arbeidsoppgavene, er fleksibel og løsningsorientert. På grunn av responstid ved vakt er det en fordel om du bor i nærheten av en av våre fjernvarmeanlegg i Sarpsborg, Rakkestad eller Mysen.

Ansvar og arbeidsområder

Du vil være en del av et team og stillingen inngår i en skift-/vaktordning. Du vil få opplæring og nødvendige sertifikater du trenger for å kunne utføre arbeidsoppgavene. Dette kan være kjelpassersertifikat, kompetansebevis for truck eller annen relevant opplæring.
Hos oss vil du blant annet ha disse arbeidsoppgavene:

 • Mottak av brensler (flis, avfall, etc)
 • Krankjøring og kverning av avfall
 • Overvåking og styring av varmesentraler
 • Rengjøring og forebyggende vedlikehold
 • Rapportering i vedlikeholdssystem
 • Deltakelse i kontinuerlig forbedring

Ønskede kvalifikasjoner

 • Du har fagbrev. Det må gjerne være relevant til bransjen, men dette er ikke et krav
 • Dersom du har erfaring fra industri eller annen relevant bransje er det fint, men det er ikke en absolutt nødvendighet
 • Du har førerkort klasse B / automat

Hvorfor Østfold Energi?

 • Du får en spennende og variert jobb med gode muligheter for videreutvikling
 • Du blir del av et inkluderende og uformelt arbeidsmiljø hvor alle blir tatt godt vare på
 • Du får dyktige, hyggelige og engasjerte medarbeidere
 • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger

Østfold Energi jobber systematisk og målrettet for å øke mangfoldet i selskapet. Vi vil ha flere kvinner inn i bransjen vår og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke.

Vi er pålagt å gjennomføre en enkel bakgrunnssjekk av alle aktuelle kandidater.

Søknadsfrist: 11.03.2024

Søk her

For mer informasjon, kontakt:
Ole Christian Stubberud,
partner Garuda.
Tlf: 41 56 93 31

Hvem er vi?

Østfold Energi produserer fornybar energi fra vann, vind, sol og varme. Det meste av produksjonen vår kommer fra vannkraftverk i Indre Sogn, Nordland og Østfold. Selskapet har vært med på å bygge opp sterke prosjektutviklingsmiljøer innen sol, vind og småskala vannkraft, og driver i dag med forretningsutvikling på flere områder. Målet er å produsere ren fornybar energi og skape bærekraftig utvikling i lokalsamfunnene våre. Østfold Energi er eid av kommunene i Østfold og Østfold fylkeskommune.


Les flere nyheter