Vi søker prosessingeniør fjernvarme

Vil du bidra til at vi bruker mer overskuddsenergi i Østfold?

Visste du at omgivelsene nærmest bobler over av energi som kan gjenbrukes til det vi trenger å varme opp eller kjøle ned? At nesten all aktivitet i samfunnet avgir spillvarme som kan gjenvinnes og gjenbrukes? At avfall fra naturen eller byen kan bli til energi?
Ja, det vet du sikkert – og vi tror du også tenker at dette må vi få til mer av.


Vi ser etter deg med erfaring fra termiske prosjekter, varmepumper og/eller forbrenning, og som ønsker å spille en rolle i det grønne skiftet fremover. Østfold Energi produserer fornybar energi fra vann, vind, sol og varme, tilsvarende strømforbruket til 120.000 eneboliger i året. Men vi må også gjøre mer. Både kutte egne utslipp, produsere mer fornybar energi og gjøre bærekraftige valg på alle områder i virksomheten. Fjernvarmen er en viktig del av dette.


Du får en sentral rolle i varmevirksomheten og vil lede og gjennomføre prosjekter som bidrar til at varmevirksomheten når sine strategiske målsettinger. Du vil også lede arbeidet med å identifisere og utvikle forbedringsmuligheter, og lede arbeidet med kvalitetssikring, risiko- og sårbarhetsanalyser.


For å lykkes er det viktig at du har interesse for og kompetanse innenfor området, erfaring innen termiske prosjekter/anlegg og et sterkt engasjement for å utvikle og gjøre prosesser mer effektive. 

Hvem er du?

Du har

  • mastergrad eller tilsvarende – helst innenfor relevant fagområde 
  • kompetanse innen termisk energi, med mer enn 5 års relevant erfaring 
  • erfaring innen prosjektgjennomføring
  • erfaring innen kontinuerlig forbedring

Vi ser etter deg som er en typisk lagspiller – positiv og løsningsorientert – som ønsker å oppnå resultater gjennom å samarbeide med andre. Du er tydelig, jobber strukturert, analytisk og faktabasert og har sterk gjennomføringsevne.   

Vi tilbyr

  • et inkluderende miljø med engasjerte og dyktige kollegaer
  • konkurransedyktige betingelser
  • kontorer i sentrale lokaler på Grålum i Sarpsborg
  • stor grad av fleksibilitet i hverdagen
  • gode muligheter for faglig utvikling i et selskap med solid økonomi og særdeles godt arbeidsmiljø

Østfold Energi jobber systematisk og målrettet for å øke mangfoldet i selskapet. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater velkommen til å søke uavhengig av kjønn, bakgrunn eller funksjonshemming. Vi vil ha flere kvinner inn i bransjen vår og oppfordrer derfor spesielt kvinner til å søke. 

Søknadsfrist: 30.september

For mer informasjon om stillingen, kontakt:

Ole Christian Stubberud

Partner, Garuda

415 69 331

oc.stubberud@garuda.no