Østfold Energi er til for å produsere ren fornybar energi og skape bærekraftig utvikling i lokalsamfunnene våre. Godt vedlikehold er viktig for å lykkes og vi søker etter deg som vil være en viktig bidragsyter i dette arbeidet. 

Borgund kraftverk blir 50 år i år. Nå går vi inn i en periode med høy prosjektaktivitet med målsetning om trygg og forsvarlig drift også de neste 50 år.  Vi står foran store og spennende oppgaver, med vedlikehold og utskiftninger i kraftstasjonene, damrehabiliteringer og utbygginger.  

Vi søker nå en prosjektleder som vil ta ansvar for små og store prosjekter. Du vil i tillegg være fagansvarlig for driftsmessig vedlikehold innen ditt fagområde, i tett samarbeid med et tverrfaglig og kompetent ingeniørteam på Borgund. 

Stillingen rapporterer til kraftverkssjef. Arbeidssted vil være i Borgund i Lærdal kommune.

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter innen dine fagområder 
  • Planlegge og følge opp forebyggende og korrektivt vedlikehold innen dine fagområder 
  • Bidra tverrfaglig i ingeniørteamet og støtte avdelingen i daglig drift 
  • Risiko og avvikshåndtering eget fagfelt 

Kompetanse:  

  • Relevant bachelor/mastergrad 
  • Ingeniørteknisk bakgrunn innen bygg, mekanisk, EL eller tilsvarende 
  • Løsningsorientert med gode kommunikasjonsevner  
  • Høyt engasjement og en tydelig lagspiller 

I tillegg til formell utdanning og relevant erfaring, vil personlige egenskaper bli vektlagt. HMS er første prioritet i Østfold Energi og det er positivt om du har kompetanse og erfaring innen HMS og/eller byggherreforskriften. 

Vi kan under de rette forutsetningene tilpasse både stilling, ansvar og oppgaver til kandidatene. 

Hvorfor Østfold Energi?

Du blir del av et svært godt og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige medarbeidere. Hos oss sitter alltid latteren løst – og vi er gode på å støtte hverandre i medgang og motgang. Så godt er arbeidsmiljøet vårt at vi skårer blant de beste selskapene i årlige medarbeiderundersøkelser. Du får gode muligheter for faglig utvikling i et selskap med solid økonomi. Vi tilbyr både konkurransedyktig lønn og personalgoder, som offentlig tjenestepensjon og privat helseforsikring. Ikke minst får du en spennende rolle i et fornybarselskap med et viktig samfunnsoppdrag.

Østfold Energi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre prosesser og beslutninger. Vi oppfordrer spesielt kvinner og kandidater med minoritetsbakgrunn til å søke.

Vi er pålagt å gjøre en enkel bakgrunnsjekk av aktuelle kandidater

Søknadsfrist: 02. april 2024

Send søknad til rekruttering@ostfoldenergi.no, og merk søknaden med “prosjektleder”.

Om oss

Østfold Energi produserer fornybar energi fra vann, vind, sol og varme. Det meste av produksjonen vår kommer fra vannkraftverk i Indre Sogn, Nordland og Østfold. Selskapet har vært med på å bygge opp sterke prosjektutviklingsmiljøer innen sol, vind og småskala vannkraft, og driver i dag med forretningsutvikling på flere områder. Målet er å produsere ren fornybar energi og skape bærekraftig utvikling i lokalsamfunnene våre. Østfold Energi er eid av kommunene i Østfold og Østfold fylkeskommune.

 

For spørsmål om stillingen, kontakt:

Magne Netland
Kraftverksjef
473 27 150
mn@ostfoldenergi.no

 

Hege Håkonsen
Direktør HR og Samfunn
984 81 279
hh@ostfoldenergi.no

 


Les flere nyheter